2014. október 16., csütörtök

Még nagyobb ok rá hogy minden ember minél több fát ültessem akár otthon a kertjében


Egy tudományos új felfedezés ami bizonyítja a fák mennyire képesek a co2 megkötésében.

Ezért ajánlom mindenkinek, hogy, ha tud és szeretne ültessen akár a kis kertjébe, minél több bokrot fát, mert amellett hogy szép és hasznos is, pl gyümölcsöt érlel, vagy gyógynövény, a széndioxd elnyelésében is nagy szerepet játszik, nagyobbat mint eddig gondolták, a tudósok is. 

Én biztos vagyok benne, hogy sok kicsi is sokra megy. Mert vég ül is mindenki egy ég alatt született él, kihat minden mindenre, összefügg minden mindennel. A Föld mint anya gondoskodik rólunk, legyünk hálás gyermekei, hogy minél többet, és jobban tudjunk örülni neki, és az unokák is. Ezért a Föld egy nagy család tulajdonképpen és ha az ember tulajdonának tekinti az egészet, a kinti is közelebb ér hozzá szívében testében is, ami csak újabb jót szül. 

Így készülhet az ember arra hogy ő maga is fenntartó jó anyai minőség legyen. Mert ha most ültetünk sok fát, (még a  nagyobb fagyok előtt lehet akár szabad gyökerűt is október folyamán ültetni, konténereset meg egész évben, csak ne túl nagy fagyban.) Ezzel még nagyobb időt takarítunk meg, és az eget is, mert tavasszal jobban szebben fog kihajtani fánk.


Itt tudtok a  tudományos cikknek utána nézni:


http://ecolounge.hu/nagyvilag/tobb-co2-t-nyelnek-el

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése