2015. március 26., csütörtök

Tojást helyettesítő, amitől jól összeáll, a tésztánk, zöldségfasírtunk

   

Vegánok figyelmébe ajánlom főleg:


Így készíthetünk jó tojás helyettesítőt, hogy könnyen összeálljon, összeragadjon, diétás tésztánk vagy zöldségfasírtunk.

1,5 púpos evőkanál finomra megőrölt lenmag. 
1 teáskanál sima étel ecet, vagy almaecet (az almaecet egészségesebb) az ecettel vagy almaecettel fokozhatjuk a lenmag ragasztó hatását, a tésztákban, fasírtokban.)
2,5 dl víz
150 g lencse sárgaborsó vagy csicseriborsóliszt, esetleg valamilyen magliszt.

Ebből a receptből  süteményt,kenyérfélét, vagy kicsit kevesebb vízzel készítve, zöldségekkel, fasírtot is készíthetünk és elég hamar meg is sül.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése