2014. június 4., szerda

Egy napi étkezésem, így nézett ki tegnap


Itt képekkel illusztrálva mutatom egy napom például hogy néz ki, miket eszünk otthon. De ez persze mindig más receptekkel variálható. Csak körül belülre mutatom milyen fajta ételeket lehet enni. Az ebédet, vacsorát, avokádókrémet hogyan csináltam más bejegyzésben majd külön közlöm.

Reggeli: alma, citrusfélék: narancs, grapefruit, citrom,(aki bírja),De a citromot ,vagy grapefruitot lehet vízbe facsarni és úgy meginni így könnyebben megy nekem is és pluszban az is nyereség, hogy rögtön iszunk is mellé, mert sokat jó ha iszunk vizet, teát, naponta apránként 2- 2,5 litert minimum.

Eszek néha még friss epret, almát, vagy egyéb gyümölcsöt, kivéve banánt, mert abból  csak három naponta lehet enni egy darabot.
Reggeli  alternatíva lehet  még, egyéb mindenféle gyümölcs, vagy nyers, vagy főtt zöldség, krém, vagy saláta, joghurt, magok stb. 


Ebéd:  egy vagy két tál, vöröslencse leves

              egy tálnyi párolt vegyes zöldség, grillezett gombával, napraforgómaggalUzsonna: Avokádó krémbe nyers vajretket, sárgarépát, kápia paprikát mártogattam  Vacsora: egy tál, hagymás gyömbéres, sült főtt padlizsán      

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése