2014. május 16., péntek

Egy kis lazító bevezető


Egy kis lazító bevezető:
Nem garantálom, hogy ezektől az ételektől mindenki azonnal lefogy,
Mindenesetre nem marad egy elérhetetlen álom.
Nem feltétlenül marad az ételekkel kapcsolatban, a fejekben egy nagy utálom.
Nem kell feltétlenül a finom ételeknek búcsút inteni, csak pár finom fűszerrel meghinteni, kicsit másképp elkészíteni.
És a főzelék sem marad, feltétlenül feltét nélkül, megfér mellette még sok finom étek,
És mégsem marad a szívben, és fejben egy tátongó űr, amit az ember már nehezen tűr, ha rátör az a nagy fogú vicsorgó farkaséhség, ez tudom nagy nehézség.
Annyi csak hogy a sok általános szénhidrátot elhagyod, meglátod nem hagy rajtad kilókként nyomot.
Viszont, ad egy szebb alakot, egészséget és mosolyt.
Ne csüggedj, ha nem megy rögtön a diéta, és elbizonytalanodsz egy illatozó süteményt látva.
Inkább azt mond kedvesen megértőn egy gondolattal magadnak: én szeretlek és megértelek, de ebből ha nem eszek, helyette más jót is ehetek, egészségeset és így telnek egyre könnyebben  a hetek. És ha ezt most megállom a fogyás nem lesz egy elérhetetlen álom. És amit még pluszban elérhetek, ha megállom?
A szénhidrát szörnyetegek nem duruzsolnak a fejedben, hogy ezt edd meg most. Inkább csak legyintve egyre őszintébben mosolyogsz, s szavát már nem hallod.




 Fontos: mi kell, hogy nekikezdjek, hogy a diéta ne kikezdjen, és szervezetem mindenekelőtt egészséges legyen. El kell végezni egy általános, vagy átfogó laborvizsgálatot, megkérdezni orvost, hogy valami nagy vitaminhiányban szenvedsz-e. Valamint nem ajánlott ez a diéta: Terheseknek, szoptatós anyáknak, alultápláltaknak, soványaknak. Betegségek esetén kiemelten nem ajánlott cukorbetegeknek, valamint bizonyos emésztőrendszeri fekélyek esetén.

De ha fogyni szeretnél, és tényleg rászorulsz a fogyásra, persze jobb, ha betartasz sok dolgot, mert úgy igazán hatékony, és ettől lehetsz vékony, persze nem árt, sőt kell is, hogy a diéta mellett mozogj valamit és sokat igyál, vizet, teát főleg.
Persze nem kell a diétát se túl szigorúan betartani, lehet rajta lazítani, vagy csak néha, ha egészségesebb ételt ennél, fogyókúrán kívül is lehet, hogy találsz itt pár érdekes ötletet, amit tovább magad is kitalálhatsz, és otthon feltálalhatsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése