2014. május 17., szombat

Mirelit vegyeszöldségek másképp elkészítve



Kis olívaolajat serpenyőbe teszünk, belerakjuk a  fagyos zöldségeket. Kis  biovegetát vagy vegamixszet rakunk bele, mert ezekben nincs cukor, színező és ízfokozó anyag. Fedővel lefedjük, 15-20 percig sütjük fedő alatt, míg meg nem puhulnak a zöldségek.
Később mi még raktunk rá fokhagymasót, vagy sót ízlés szerint, kedvünk szerinti fűszereket is rakhatunk  rá. Szerintem finomabb íze lesz a mirelit zöldségeknek, ha ezzel a módszerrel készítjük el, de  vízben főve is finomak tudnak lenni,úgy talán még egészségesebb is. Minden csak elkészítés és fűszerezés kérdése.
Puha, de sült ízt ad így serpenyőben készítve.
Még egy étel, ami nem csak egészséges, de finom is:)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése