2014. május 21., szerda

Miben más ez a diéta? Milyen tapasztalatok vannak ezzel kapcsolatban?





Mások tapasztalata is azt mutatja,  hogy ezzel a diéta, ha rendesen csináljuk (legalább fél évig, de jobb ha egy évig) beáll a testünk a normális súlyra. (Persze, ha bármi bajt észlelnénk, vagy túlságosan lefogynánk, azonnal hagyjuk abba.) Azért is jó ez az étrend, mert még a belekre rátapadt zsírt is lassacskán lebontja, amit állítólag a legnehezebb elérni. Ezt a diétát nem is helyes ezzel a szóval jelölni, inkább egy étrendről van szó, amiben nem kötelező éhezni, vagy nagyon keveset enni, csak nem mindegy mit fogyasztunk. Mi például otthon sok friss nyers zöldséget, gyümölcsöt eszünk nap, mint nap az ételek mellé, illetve két főétkezés között.
 Ez a diéta a lerakódott méreganyagokat is nagymértékben képes kiüríteni, ezért az első négy napban még gyakrabban látogathatjuk a toalettet, de aztán általában ez is beáll a normális szintre, mert hozzászokik szervezetünk új étrendünkhöz. Így tehát méregtelenítésre is jó.
Ételeink szinte megegyeznek azokkal a fajta ételekkel, amiket a különböző lúgosító diétákban is használnak. 
Fontos, hogy sokat igyunk,  főleg vizet, egy nap akár 3 litert, de kettőt mindenképp! Így tud kiürülni a szervezetünkből a sok méreganyag.
Az étrend alapja,  hogy sok vitaminban gazdag ételt, zöldséget, gyümölcsöt, magvakat együnk, legjobb az, ha tudunk frissen facsart leveket is inni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése